Se vores store udvalg af vægte til mange formål. Vi forhandler vægte i 1.klases kvalitet fra Ohaus og Kern. Vægtene kan være med til at gøre din hverdag nemmere afhængigt af dit behov. Vi kan også levere vægte med certifikat - hvis du har dette behov. Vi kan skaffe næsten hele programmet fra Kern og fra Ohaus - så ring endelig hvis der er et produkt du ønsker at købe som ikke er her på siden.

Vægte

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Vægte til mange formål

Det at have den rigtige vægt er vigtigt for ens effektivitet. Med den rigtige vægt til den rigtige opgave forøges effektiviteten. Det kan være vægten udover at veje også hjælper dig med at tælle eller giver anden nyttig information. Det kan være en vægt der er tilpasset det miljø man står i : køligt, fugtigt, indendørs, udendørs eller andet. Eller en vægt med en høj nøjagtighed eller med en certificering. 

Vi fører vægte til næsten alle atbejsmiljøer og mange forskellige applikationer - om det er noget småt eller stort der skal vejes kan du finde din næste vægt her. Vi forhandler hele kerns og Ohaus program - så er der forespørgsel på en model som ikke er på siden - løser vi sikkert også det.