Varenummer: 102110

Meto Prismærker 22x12mm perm fluor orange - Pakke m. 6 ruller

120,00 dkk Ex. moms

På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage
Køb for 1.000,00 dkk mere og opnå gratis fragt

Størrelse 22x12 mm
1.000 etiketter pr. rulle
Permanent klæber
Fluor orange bundfarve

Beskrivelse

Pris- og datomærkeetiketter fra METO er den ideelle løsning til professionel og præcis mærkning af f.eks. produkter, varer og emballager, hvor præcis information skal angives.

Etiketstørrelsen er 22×12 mm og de er permanent hæftende. De er neon-orange og ideelle at anvende til tilbuds- og rabatmærkning og øvrig iøjefaldende information.

METO’s prisetiketter er egnet til alle almindelige 1 linjes håndholdte prismærkepistoler med etiketstørrelse 22 x 12 mm. De har universalmål og UTC (universal transport cut) som sikrer stabil fremføring

De er kompatibel med METO Arrow, Eagle, Flash, ProLine prispistoler samt prispistoler fra Avery, Contact, Blitz, Tovel, Open, Sato, Etimark, Samark, Jolly, Herlitz, Prix mv.

De har en relativt høj klæbeevne på de fleste overflader og er godkendt til direkte kontakt med tørre eller fugtige, ikke fedtende levnedsmidler (ISEGA-godkendt).

Klæbemidlet er vanskeligt af aftage fra produktet og sikrer dermed imod, at kunden ombytter etiketten. Som hovedregel kan etiketterne ikke aftages uden at gå i stykker.

Specifikationer
Varenummer102110
Leveringstid1-3 hverdage
Etiketformat22 x 12 mm
KlæberPermanent
FarveFluor orange