Varenummer: 514019

Hagevisir 10 stk.

159,00 dkk Ex. moms

På lager

Leveringstid: 1-3 hverdage
AntalPris pr. pakke(r) med 10 stk.Spar
4 pakke(r) med 10 stk.150,00,- / pakke(r) med 10 stk.36,00,-
10 pakke(r) med 10 stk.140,00,- / pakke(r) med 10 stk.190,00,-
25 pakke(r) med 10 stk.120,00,- / pakke(r) med 10 stk.975,00,-
Køb for 1.000,00 dkk mere og opnå gratis fragt

Materiale: Plast
Bredde og højde: 140 x 100 mm
Farve: Transparent og hvid

Beskrivelse

Øg hygiejnen med dette hagevisir, der er velegnet til personale, der arbejder med fødevarer eller lign.

De er behagelige at bære og bruge i længere tid. De passer både til små og store personer, da elastiksnoren kan justeres i længden. Der er ingen hindring for brug af briller eller for personer med luftvejsproblemer.

 

Materiale: Plast
Bredde og højde: 140 x 100 mm
Farve: Transparent og hvid

Leveres med beskyttelsesfilm, som skal tages af før brug.

Leveres usamlet.

hagevisiret er ikke medicinsk udstyr eller et personligt værnemiddel.

 

Nu er hagevisir også godkendt til brug i kollektiv trafik m.v.

Kravene om brug af mundbind i den kollektive trafik og offentlige steder er forlænget til den 7. februar 2021. Oplever du gener ved at benytte mundbind, er der dog gode nyheder til dig.

For jf. bekendtgørelsen er det nu også tilladt at benytte hagevisir i den kollektive trafik, da det i § 5 beskrives at: ” Ved visir forstås i § 1, stk. 1, og § 2, stk. 1, skærme af plastik, der dækker øjne, næse og mund eller næse og mund, men som ikke er tætsluttende omkring ansigtet.”

Det samme gør sig gældende for offentlige steder som serveringssteder, detailhandlen, kultur- og kirkeinstitutioner, idræts- og foreningsfaciliteter og på uddannelsesinstitutioner, hvor visir der dækker næse og mund nu også er godkendt. Du kan læse hele bekendtgørelsen her.

Sundhedsstyrelsens generelle anbefaling er dog stadig, at man så vidt muligt bør benytte mundbind. Du kan med fordel læse sundhedsstyrelsens anbefalinger for brug af værnemidler for yderligere information.

Fordele ved at bruge hagevisir

Et hagevisir er ikke medicinsk udstyr eller et personligt værnemiddel. Men det kan anvendes som et mere behageligt alternativ til mundbind. Det er derfor en god løsning til personer, der skal beskytte sig i længere tid ad gangen.

Hagevisiret dækker munden og næseområdet, og det forhindrer dermed dråber i at blive overført til andre mennesker, når det ikke er muligt at holde afstand. Visiret beskytter dog ikke mod bakterier og virus, men det er et godt alternativ til at undgå, at mundspyt spreder sig mennesker imellem, f.eks. under samtaler og ved nys eller hoste.

Undgå ubehag ved langtidsbrug

Takket være hagestøtte og justerbare snore får du en god pasform, så hagevisiret sidder godt fast uden at genere, ligesom det er let at fæstne bag ørerne og kan tilpasses den enkelte bruger. Hagestøtten sikrer, at hagevisiret har den rette afstand til dit ansigt. Det er især en fordel for folk, der bruger make-up og andre ansigtsprodukter til dagligt, da creme, læbestift o.l. dermed ikke tværes ud.

Et hagevisir kan også bæres af folk med briller. Du undgår nemlig, at brillerne dugger til, hvilket ofte er et problem, når man bærer briller sammen med et mundbind. Ligeledes er det lettere at trække vejret igennem et hagevisir, så du kan have det på i mange timer. Det betyder, at også personer med vejrtrækningsproblemer, f.eks. astmatikere, vil kunne bære et hagevisir. Har du sart hud eller tendens til eksem, vil det også være en mere skånsom løsning for huden, da du undgår fugt- og varmegener, som ofte vil opstå ved brug af mundbind.

Et hagevisir er let rengøre og genbruge

Et hagevisir er let og hurtigt at rengøre. Det giver dig mulighed for at anvende visiret flere gange. Du skal blot sørge for regelmæssigt at rense det, f.eks. ved hjælp af godkendt håndsprit eller med varmt vand og sæbe – nemt og bekvemt. På den måde sparer du både penge på længere sigt, ligesom det også er bedre for miljøet.

hagevisir gør det lettere at kommunikere

Da hagevisiret er transparent, letter det kommunikationen mellem dig og andre, fremfor hvis ansigtet er tildækket af et mundbind. Det er især en fordel, hvis du har meget kundekontakt i løbet af en arbejdsdag.

Det kan være, hvis du skal tage imod gæster i restauranten, tale med kunder eller udføre behandlinger, hvor du sidder over for kunden, f.eks. i forbindelse med neglebehandlinger, frisøraftaler e.l.

Det transparente hagevisir bevarer både mimik og smil under samtalen, hvilket alt andet lige bidrager til en bedre og mere behagelig kommunikation. Samtidig sikrer det transparente materiale, at du har fuldt udsyn, når du bærer hagevisiret.

Øg hygiejnen med et hagevisir

Med et hagevisir kan du beskytte dig selv og andre og samtidig øge hygiejnen, hvilket er særligt vigtigt, hvis du arbejder med fødevarer. Generelt er hagevisir en god løsning til dig, der arbejder i detailbranchen, på hoteller, restauranter, klinikker og andre steder, hvor der færdes mange mennesker. Et hagevisir giver dig mulighed for at udføre dit daglige arbejde, uden at udsyn, vejrtrækning eller din generelle komfort påvirkes negativt.

Foretrækker du et visir, der dækker hele ansigtet, forhandler vi også ansigtsvisirer, som dækker både mund, øjne og næse. Vi forhandler også CE-godkendte mundbind med 3 lag, hvilket giver en filtreringseffektivitet på hele 98-99%. Dermed har vi et bredt udvalg af produkter, der beskytter dig og dine medmennesker mod smitte og øger hygiejnen.

Specifikationer
Varenummer514019
Leveringstid1-3 hverdage